کد خبر:۵۳۶۸۳۱
سردار نقدی:

چرا باید سالانه ۲۰۰ هزار تن خرما و ۷ هزار تن سیب در کشور تلف شود؟ 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه تسهیلات کم‌بهره و ارزان قیمت با بازپرداخت ۳ ساله به واحدهای تولیدی کوچک داده می‌شود گفت: ما باید صنایع تبدیلی را توسعه بدهیم و تولید خود را به انبوه برسانیم که در این صورت کشور متحول می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدرضا نقدی صبح امروز در جلسه تنظیم میثاق‌نامه صنایع تبدیلی هشترود اظهار داشت: یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی و ممکن شدنی صنایع تبدیلی کوچک روستایی است.

 

وی گفت: امروز اگر چین بازارهای جهانی را در دست دارد از همین کارگاه‌های کوچک آغاز کرده است.

 

سردار نقدی گفت: هر سال میلیون‌ها تن کالا تولید می‌کنیم اما آنها را دور می‌ریزیم و از بین می‌بریم و ضایع می‌کنیم.

 

وی افزود: بخش اعظم تولید ما در محل تولید و بخشی هم در حمل و نقل و توزیع از بین می‌رود.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: سالانه 200 هزار تن خرما، 7 هزار تن سیب در کشور ما در حین تولید از بین می‌رود و بخشی هم چون مرغوبیت کالا برای ورود به بازار را ندارد و بخشی هم چون بازار اشباع می‌شود از بین می‌رود.

 

وی با بیان اینکه تسهیلات کم‌بهره و ارزان قیمت با بازپرداخت 3 ساله به واحدهای تولیدی کوچک داده می‌شود گفت: ما باید صنایع تبدیلی را توسعه بدهیم و تولید خود را به انبوه برسانیم که در این صورت کشور متحول می‌شود.

 

سردار نقدی صنایع تبدیلی کوچک روستایی را مهم دانست و گفت: زیرا در صنایع روستایی مواد اولیه با قیمت تمام شده در محل تولید می‌شود.

 

فرمانده سپاه ناحیه هشترود هم از پرداخت یک میلیارد و 870 میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره برای ایجاد صنایع کوچک در طول یک سال گذشته در هشترود خبر داد.

 

احمد تقی‌پور خواستار ارائه تسهیلات کم‌بهره برای دو کارخانه نیمه تعطیل لبنیات ابن شهرستان را شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار